Trevis – Čelični oslonac vašeg preduzeća

O preduzeću

TREVIS Čelični oslonac vašeg preduzeća

Trevis je vodeća kompanija sa sveobuhvatnom ponudom u oblasti opremanja depoa, arhiva, muzeja i magacina. Pored toga, imamo širok asortiman sigurnosnih ormana i sefova, kao i ostalog metalnog nameštaja.

Pretežno isporučujemo i ugrađujemo pokretne regalne sisteme sa električnim pogonom za potrebe većih depoa arhiva, biblioteka i muzeja. Među našim kupcima su veće farmaceutske kompanije, javne i državne uprave, revizorske kuće, komercijalne kompanije. Ukratko, svi koji imaju potrebu da čuvaju veliki broj dokumenata, knjiga ili eksponata u što manjem tlocrtu i zapremini prostorija. Istovremeno ugrađujemo i opremu za razna regalna i paletna skladišta za potrebe industrije.

Pored regionalnog prisustva, jedan smo od najvećih izvođača radova u EU u oblasti montaže opreme u arhivima i muzejima. U poslednjoj deceniji realizovali smo preko hiljadu projekata u EU. Uključujući većinu najvećih projekata nacionalnih biblioteka i muzejskih depoa u različitim državama članicama EU i u Švajcarskoj.

U našoj ponudi namerno smo kombinovali robu kvalitetnijih proizvođača, za koje pružamo servis i rezervne delove.


Savetovanje

Stojimo vam na raspolaganju sa predlozima već u fazi planiranja željenog načina čuvanja arhivske građe, eksponata i zaštite vaše imovine. Brinemo o isporuci i montaži sigurnosnih kontejnera, protivpožarnih ormana i montaži arhivskih i regalnih sistema. Sa zadovoljstvom vas upoznajemo sa svim funkcijama naših proizvoda, sa načinom programiranja brava, funkcionisanjem mehanizama, kao i sa uputstvima i savetima za upotrebu.


Više od 28 godina savetujemo kako:


  • transparentno i prostorno efikasno organizovati veće arhivske depoe
  • čuvati dokumente trajne vrednosti,
  • skladištiti različitu robu,
  • ravilno organizovati i bezbedno čuvati muzejske eksponate i materijal
  • bezbedno čuvati opasne materije,
  • bezbedno čuvati vrednije stvari,
  • organizovati tekuću arhivu sa fiokama i ormanima npr. u ordinacijama ili organizovati svlačionice za zaposlene u raznim delatnostima u skladu sa propisima,
  • planirati prostore za radionice.

Sa stručno osposobljenim kadrom možemo da pružimo odgovarajuće i sveobuhvatno rešenje za različite želje i potrebe pojedinaca.

sodelovanje
Znanje

Znanje

Ovlašćeni smo za sve prodajne programe predstavljene na sajtu. Pružamo uslugu servisiranja za proizvode kupljene od nas čak i nakon isteka garantnog roka. Sve isporuke i montažu opreme vršimo sopstvenom radnom snagom, jer imamo veliki broj iskusnih i kompetentnih instalatera i servisera. U odeljenju prodaje stojimo na raspolaganju da vam pomognemo svojom stručnošću u rešavanju svih vrsta tehničkih pitanja vezanih za naš prodajni program.


Redovno učestvujemo u opremanju većih objekata širom Slovenije, cele EU, Azije, Afrike, Bliskog istoka, UAE i regiona.


Poverite nam svoje želje, mi ćemo vam pomoći da realizujete vaš projekat.

Sadržaj korpe
Close
Back to top