Trevis – Čelični oslonac vašeg preduzeća

Zaštita privatnosti

1. Trevis d.o.o. poštuje vašu privatnost i obavezuje se da lične podatke dobijene putem onlajn informacionog sistema pažljivo čuvati i neće ih bez vaše saglasnosti prosleđivati trećim licima, odnosno koristiti u druge svrhe. Budući da u onlajn informacionom sistemu postoje veze ka drugim, eksternim internet stranicama, koje nisu povezane sa internet stranicom  Trevis d.o.o., ne preuzimamo nikakvu odgovornost za zaštitu podataka na takvim eksternim internet stranicama. 

Kolačići (engl. Cookies)

2. Kolačići predstavljaju informacije o vašim posetama internet stranicama. Kada posetite neku internet stranicu, na vašem računaru se čuvaju kolačići (datoteka sa informacijama), koji s jedne strane obezbeđuju jednostavnost i brzinu, ali sa druge strane predstavljaju narušavanje privatnosti ili mogućnost za naknadno ciljano oglašavanje. 

Sadržaj kolačića sebina piškotka

3. Kolačići su osnovne informacije o vašim posetama određenoj internet stranici. Sadrže naziv vašeg računara ili vaše ime, nakon čega sledi naziv posećene internet stranice. Sadržaj kolačića se skladišti na vašem računaru, u posebnom folderu. Ako dva puta kliknete na datoteku možete pogledati detaljne informacije o posećenoj internet stranici, datumu i vremenu posete. Sve ove podatke takođe čuva administrator posećene internet stranice. Ovo omogućava administratorima internet stranica dosta informacija o hardveru vašeg računara i o korišćenju interneta.

4. Određenim podešavanjima možemo izbrisati ili isključiti kolačiće odnosno definisati ograničenu upotrebu kolačića. Generalno, pretraživači su podešeni tako da prihvataju kolačiće, ili odbijaju kolačiće koji dolaze sa domena koji se ne podudaraju sa posećenom internet stranicom.

5. Trevis d.o.o. se obavezuje da u najvećoj mogućoj meri štiti podatke i privatnost posetilaca internet stranice. Da bismo sprečili neovlašćeni pristup ili otkrivanje prikupljenih podataka, da bismo održali tačnost ličnih podataka i osigurali njihovu odgovarajuću upotrebu, koristimo odgovarajuće tehničke i organizacione postupke za zaštitu podataka koje prikupljamo. 

Kolačići koji se korsite na internet stranici https://trevis.si

1. Sistemski kolačići 

Sistemski kolačići su integrisani u platformu koju koristimo i u svakom slučaju će se instalirati.

Ime kolačića
Namena
Vreme važenja
Društvo
cookieconsent_status Čuva informacije o tome da li ste dozvolili kolačiće ili ne.
1 godina
Trevis d.o.o.
october_session Čuva informacije o trenutnoj sesiji (korpa i slično).
do kraja sesije
Trevis d.o.o.


2. Analitički kolačići

Analitički kolačići će se instalirati samo ako ste dozvolili upotrebu kolačića. Više o kolačićima koje koristi Google Analytics možete pročitati ovde.

Ime kolačića
Namena
Vreme važenja
Društvo
_ga Google Analytics
(statistika pregleda internet stranice)
2 godine
Google Inc.
_gat Google Analytics
(statistika pregleda internet stranice)
1 minut
Google Inc.
_gid Google Analytics
(statistika pregleda internet stranice)
1 dan Google Inc.


Onemogućavanje kolačića 

Korisnici mogu samostalno da odluče da li će dozvoliti kolačiće ili ne. Podešavanja kolačića možete kontrolisati i menjati u vašem pretraživaču. Informacije o podešavanjima kolačića (za različite pretraživače) dostupne su na linkovima u nastavku:


Ukoliko onemogućite kolačiće, neke funkcije internet stranice će biti onemogućene.

Izbrišite kolačiće

Sadržaj korpe
Close
Back to top