Trevis – Čelični oslonac vašeg preduzeća

Opis proizvoda

ArtStore: svako umetničko delo ima svoje mesto.
Pravilno čuvanje pruža sigurnost i dug životni vek umetničkim delima.

ArtStore nudi četiri rešenja za statičko čuvanje slika, koje zarad optimizacije prostora i jednostavnosti korišćenja poručuju upravnici depoa. U našoj ponudi su različiti sistemi mreža: plafonski sistemi, podni sistemi, modularni sistemi i izložbeni sistemi.


Plafonski sistem šina
Plafonski sistem šina pruža plafonsko skladištenje, pri čemu su šine na plafonu. Njihova prednost je da se pod ne dodiruje.

Podni sistem šina
U sistemima podnih šina celokupnu težinu nosi pod. Mreže se mogu pomerati po šinama koje se ugrađuju u pod ili se pomeraju pomoću točkića.

Modularni sistem čuvanja
Sistem je namenjen čuvanju manjih slika, fotografija, plakata i drugih umetničkih dela. Nudimo različite osnovne ili dopunske module u različitim dimenzijama. Moguće ih je dodatno proširiti.

Izložbeni depo
Izložbeno skladište je javno dostupna površina sa predmetima koji se nalaze u depou. Izložbeni depo služi kod muzejski skladištenih predmeta koji su dostupni za javnost. Na taj način nudi se uvid iza kulisa muzejskog rada, jer omogućava posetiocima muzeja da učestvuju u radu kustosa, odnosno u očuvanju i istraživanju.
Umetnička skladišta tako postaju izložbeni prostori.

Sadržaj korpe
Close
Back to top