Trevis – Čelični oslonac vašeg preduzeća

Sistem plafonskih šina

Šifra proizvoda: AS-1

Sistem plafonskih šina omogućava viseće skladištenje, zahvaljujući šinama pričvršćenim za plafon. Njihova prednost je što uopšte ne dodiruju pod.

Opširnije
-
+
Sistem plafonskih šina
Sistem plafonskih šina
-
+

Opis proizvoda

U ponudi imamo nekoliko šinskih opcija koje preporučujemo u zavisnosti od zahteva kupca.

Aluminijumske šine
Aluminijumske šine omogućavaju glatko i tiho kretanje. Upotrebljavamo dve šine različitih veličina, koje prilagođavamo veličini i opterećenju mreža na izvlačenje. Specijalno dizajnirane valjkaste jedinice sa čeličnim kugličnim ležajevima i plastičnim valjcima za teške uslove rada rade izuzetno glatko i tiho.

Čelične šine
Čelične šine su jake i dokazane. Koristimo dve šine različitih veličina koje prilagođavamo veličini i opterećenju mreža koje se uvlače. Valjkaste jedinice sa čeličnim kugličnim ležajevima i čeličnim valjcima imaju visoku nosivost. Pristupačna alternativa aluminijumskim šinama.

Linearne vođice
Linearne vođice su bez vibracija i udaraca. Linearna kućišta sa kugličnim ležajima rade na visoko preciznim linearnim vratilima potpuno bez vibracija i imaju veoma nisku silu loma. Sistemi linearnih vođica su pogodni za velike i male regale na izvlačenje sa visokim zahtevima za kvalitet koji moraju da nose velika opterećenja.

Sadržaj korpe
Close
Back to top