Trevis – Čelični oslonac vašeg preduzeća

Sefovi za sigurno čuvanje dragocenosti

Tokom odmora ljudi se opuštaju i prepuštaju slobodnom vremenu, a u udobnosti zadovoljstava često zaboravljamo na sopstvenu bezbednost i sigurnost imovine.

Pre kupovine sefa, razmislite o količini svojih dragocenosti i na taj način izaberite sef odgovarajuće veličine. Imajte na umu da kupujete sef na duži vremenski period. Preporučujemo da odaberete onaj koji osim protivprovalne nudi i zaštitu od požara.

Odabir tipa brave ne utiče na sigurnost, ali je važna klasa sigurnosti brave i njena praktičnost. Možete odabrati da sef zaključate ključem, tajnom šifrom ili otiskom prsta. Možete povećati sigurnost upotrebom više brava, jer neki sefovi nude dve brave koje se mogu kombinovati jedna sa drugom.

Ukoliko se odlučite za kupovinu samostojećeg sefa, važno je da ga pričvrstite za pod ili zid. Time se onemogućava lako odnošenje sefa. Međutim, kada razmišljate o kupovini sefa koji se uzida u zid ili pod potrebno je da proverite imate li odgovarajuću debljinu zida.


U svakom slučaju, preporučujemo da se konsultujete sa stručnjakom pre kupovine sefa. Pozovite nas na +381 11 21 95 839 ili pišite na prodaja@trevis.rs. Zajedno ćemo napraviti odgovarajući izbor.

Opušteno na odmoru
Sefovi za sigurno čuvanje dragocenosti
Nameštaj većeg kvaliteta za kancelarije
Nazad na listu
Arhiviranje u iOblaku
Sadržaj korpe
Close
Back to top