Trevis – Čelični oslonac vašeg preduzeća

Sa pokretnim arhivskim sistemom štedite do 80% vašeg prostora. Kako nacrtati projekat sistema?

S premično arhivsko omaro prihranite do 80% prostora. Kako načrtovati projekt izvedbe omare?

Naše iskustvo pokazuje da se preduzeća i javne ustanove stalno suočavaju sa nedostatkom prostora za arhiviranje. Pokretni ormani su odličan način za uštedu prostora. Ugradnjom ovih ormara možete uštedeti do 80% prostora.
S premično arhivsko omaro prihranite do 80% prostora. Kako načrtovati projekt izvedbe omare?

Planiranje

Želimo da vam pomognemo da planirate svoj arhivski prostor. Da bi se pokretni regali što više prilagodili vašim potrebama, potrebni su nam podaci o arhivskoj građi i samom prostoru:

  • Podaci o arhivskoj građi. Da li su to registratori ili kutije posebnih dimenzija? Kolika je težina materijala?
  • Tlocrt prostora, ako ga imate. U suprotnom, naš kolega će doći kod vas i izmeriti prostorije.
  • Izbor načina pomeranja ormana: ručno kretanje ili električni pogon. Sistem regala sa ručnim upravljanjem može biti sasvim dovoljan za nezahtevne arhive. Pomeranje je prilično lako. Mobilni sistem na električni pogon takođe nudi mnoge opcije za ograničavanje pristupa materijalu. Možete programirati regale tako što ćete police dodeliti odeljenjima i "zaključati" ih kodovima. Na taj način možete imati jednu arhivu u jednoj prostoriji, kojoj mogu pristupiti samo ovlašćena lica po odeljenjima.


Nakon utvrđivanja svih "ulaznih" podataka, naše kolege će nacrtati regal i izračunati kapacitet skladištenja. Uzećemo u obzir specifičnosti prostorije i napraviti optimalan raspored. Oni će pripremiti ponudu, koja će sadržati i crteže (3D i 2D) pokretnih regala.

Nadogradnja postojećeg arhiva u savremeni arhiv

Vašu postojeću arhivu vrlo lako možemo nadograditi u mobilnu. To radimo slaganjem ormana, regala i fioka na pokretne osnove. Za pripremu odgovarajuće ponude potrebne su nam tačne dimenzije arhivskih regala, ormana ili fiokara. Naše kolege vam mogu pomoći i ovde. Tokom posete, oni će prikupiti sve potrebne podatke za pripremu ponude.

Planiranje

Izvedba

Uobičajeno vreme isporuke pokretnih ormana je 4 nedelje, tokom praznika rok se može malo produžiti. Za to vreme pripremite prostor (ispraznite ga) za arhivu.

Naš tim za montažu brine o isporuci i montaži, što je već uključeno u cenu mobilnog arhivskog sistema. Vreme instalacije zavisi od veličine sistema.

Pružamo servis i rezervne delove za pokretne arhivske sisteme. Sigurni smo da ćete biti veoma zadovoljni njima.

Izvedba
Nameštaj za radionice
Nazad na listu
Kancelarijski nameštaj
Sadržaj korpe
Close
Back to top