Trevis – Čelični oslonac vašeg preduzeća

Garderobni ormani

Garderobni ormani u našoj ponudi su metalni. Metal je odličan materijal za održavanje sa dugim vekom trajanja. Ormani mogu ispuniti samo zahteve inspekcije, ali mogu u potpunosti prevazići vaša očekivanja.

Osnovni dizajn ormana obično je namenjen proizvodnim preduzećima za zaposlene, kako bi se u garderobi presvukli i tamo bezbedno odložili svoje lične stvari. Najosnovniji model garderobera, model A1018 dostupan je u nekoliko boja bez doplate, ima cilindričnu bravu, policu sa šipkom za vešanje i otvore za ventilaciju. Proizvođači se uglavnom odlučuju za ovaj model jer je najpovoljniji.

Garderobni ormani sa pregradama su veoma popularan model za sve kompanije koje podležu HACCP sistemu. Orman ima jedna vrata, a u unutrašnjosti ima pregradni zid kako bi se omogućilo odvojeno skladištenje radnih i privatnih stvari. Orman može biti opremljen i kosim krovom i nogama za lakše čišćenja.

Garderobni ormani za škole i vrtiće su posebna kategorija. Garderobni ormani za učenike mogu biti sa različitim visinama, bojama vrata, različitim načinima zaključavanja.

Višedecenijsko iskustvo je osnova našeg izuzetno širokog asortimana ormana, jer shvatamo da klasični ormani nisu dovoljni za većinu kompanija. Zbog toga smo tržištu ponudili i mnoge druge vrste garderobera: kombinovane ormane, garderobere sa HPL vratima, Z vratima (gde postoji manjak prostora) i sl.

Poseban deo našeg programa predstavljaju ormani za sredstva za čišćenje i pribor. U ovim ormarićima možete odložiti sve potrepštine i proizvode za čišćenje. Dostupne su u različitim dimenzijama i sa različitim unutrašnjim pregradama.

Svi ormani su dostupni u više dimenzija, montaža je moguća u bilo kojoj seriji u zavisnosti od prostora. Sa svim ormarićima je moguće mnoštvo dodataka: različite opcije zaključavanja, različite osnove - npr. noge, postolje ili čak klupa. Različite serije ormana pružaju različite opcije boja, tako da možete prilagoditi ormane svom enterijeru.

Garderobni ormani
Metalni regali
Nazad na listu
Vatrootporni ormani – zaštita od vatre
Sadržaj korpe
Close
Back to top